O nama

Tvrtka Sistemi za pranje Szabo d.o.o. od 1997. godine bavi se prodajom i održavanjem različitih tipova opreme za pranje vozila. Naša referenca su više od 300 instaliranih uređaja na području Hrvatske, i Bosne i Hercegovine (za koje smo generalni zastupnici).

Osim opreme proizvođača Istobal zastupamo i proizvođača Nilfisk sa širokim asortimanom opreme za razne potrebe (visokotlačni perači, čistilice, pometači, polirke, parne stanice…) s pripadajućom zalihom rezervnih dijelova i potrošnog materijala, te sredstvima za čišćenje i pranje Nilfisk.

Također, generalni smo zastupnici proizvođača sredstava za pranje i čišćenje Kaw Kiehl. U svom asortimanu imamo sredstva za sve namjene – autopraonice (aktivna pjena, vosak, sušilo, sredstva za čišćenje unutrašnjosti vozila…), sredstva za pranje podova, sredstva za čišćenje svih vrsta prostorija, i još puno toga…

Svi djelatnici servisa i prodaje obučeni su u tvornicama proizvođača opreme ili sredstava za pranje i čišćenje. Edukacija se pohađa nekoliko puta godišnje kako bi se upoznali s najnovijim proizvodima i tehnologijama i tako nadogradili svoje znanje, te bili na raspolaganju za sve upite ili savjete.

Ekologija

Prilikom izrade gotovih proizvoda koriste se najsuvremenije tvornice i tehnologije proizvođača opreme i profesionalnih sredstava za sve potrebe pranja i čišćenja koje omogućuju finalni proizvodi prema svim ekološkim normama, te su često proizvodi koje prodajemo ispred zakonske regulative i proizvedeni s visokim stupnjem svjesnosti o zaštiti okoliša. Norme ISO standarda 9001 i 14001 su dugogodišnji standard u proizvodnji te se sve više proizvoda može označiti s europski priznatom ECOLABEL, standard koji uvjetuje posebnu regulativu i korištenje samo sirove materijale „Environment-friendly“  te garantira proizvod potpuno prihvatljiv okolišu. Ovim linkom možete provjeriti koji proizvodi su nagrađeni Ecolabel oznakom. Proizvođači opreme i sredstava su već niz godina svrstani u green program zaštite okoliše i čine konstantan napor kojim doprinose sačuvanjem našeg okoliša, te ne čekajući zakonsku regulativu unaprijeđuju proces proizvodnje i gotove proizvode kako bi postigli najviši nivo u zaštiti okoliša.

Osim prodaje i održavanja opreme nudimo i:

SAVJETOVANJE I IZRADA PONUDE
Izrađujemo ponude u skladu s Vašim potrebama i željama.
DEMONSTRACIJA

Rada opreme u našem izložbenom salonu ili u vašem poslovnom prostoru

NACRTI

Osiguravamo nacrte opreme koji su potrebni za projektnu dokumentaciju i tehničku podršku oko izvedenog stanja (struja, voda i sl.)

TRANSPORT I MONTAŽA

Osiguravamo siguran transport opreme do mjesta ugradnje, montažu i puštanje opreme u rad.

OBUKA DJELATNIKA

Po izvršenoj montaži vršimo obuku djelatnika za rad s uređajima i sredstvima za pranje.

OPREMANJE PROIZVODIMA

Opremamo Vas proizvodima vrhunske kvalitete za pranje I čišćenje, rezervnim dijelovima I potrošnim materijalom.

PREZENTACIJE

Omogućujemo besplatnu prezentaciju učinka i kalkulaciju potrošnje sredstava.

SERVIS I PODRŠKA

Osiguravamo servisnu mrežu, odaziv na kvar u najkraćem mogućem roku, redovito održavanje opreme, originalne rezervne dijelove, te podršku servisne službe.